Vertrouwenspersoon Familiebedrijf

Werkzaam zijn in een familiebedrijf en/of directeur grootaandeelhouder zijn van een familiebedrijf heeft veel gevolgen.  Dit betreft niet alleen de gevolgen voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer, maar ook voor de privé situatie.

De impact voor de privé situatie heeft een zakelijke kant en een emotionele kant. Bij de zakelijke kant kunt u onder meer denken aan huwelijkse voorwaarden, testamenten, notariële volmachten of een levenstestament.

Bij een familiebedrijf is het van belang dat een vertrouwenspersoon beschikbaar is waar de familie terecht kan voor al hun vragen.

Bij de vertrouwenspersoon van het familiebedrijf is het niet nodig een update te geven van alle ins en outs van het familiebedrijf. De vertrouwenspersoon is hiervan op de hoogte en hij kan bij vragen en/of het opstellen van overeenkomsten en akten inspelen op de specifieke juridische situatie en afspraken binnen het familiebedrijf.

De emotionele kant gaat misschien nog wel dieper. Binnen een familiebedrijf spelen vaak verschillende spanningsvelden:
-
Wat is ieder zijn/haar bijdrage aan het familiebedrijf (wat heeft hij/zij gegeven)?
-
Wat heeft ieder geïnd van het familiebedrijf (wat heeft hij/zij ontvangen)?
-
Wat is/wordt ieder zijn/haar rol binnen het familiebedrijf?
-
Wat kan het bedrijf voor de familie betekenen?
-
Wat kunnen/moeten de familieleden voor het bedrijf betekenen?

Bij de vertrouwenspersoon kunnen de familieleden hun verhaal kwijt.

Op zoek naar een vertrouwenspersoon voor uw familie in verband met het familiebedrijf? Uw zoektocht kan beginnen met een kennismaking. Gijsbert van der Heiden gaat graag het gesprek met u aan.

Van harte welkom!

Neem contact met ons op
Vertrouwenspersoon Familiebedrijf

Enkele klanten aan het woord

notaris van der heiden

Een goed juridisch en fiscaal advies is voor Notariskantoor Van der Heiden belangrijker dan een akte passeren. Als Notariskantoor hechten wij aan verdieping. Wat is er op tegen om onze drive te vertalen in juridisch en fiscaal unieke oplossingen?

Onze gegevens
Volg ons

Routeplanner